NHV-ID
FAQ Fronter & NHV-id
Om webbaserat lärande och Fronter
Logga in i Fronter (nytt fönster)
Start > E-learning > Om webbaserat lärande och Fronter

Om webbaserat lärande och Fronter


Flexibilitet i lärandet spelar en allt större roll i universitetsplanering. Flexibiliteten hänför sig till tid, rum och studiesätt. Informations- och kommunikationsteknologi gör det idag möjligt för studenterna att bedriva studier hemma, på arbetet, på närbeläget bibliotek eller universitet. Flexibiliteten möjliggör att kombinera studier och arbetsliv och öppnar högskolan för nya grupper från de nordiska länderna.

Lärplattformen Fronter

Vid NHV använder vi den webbaserade lärplattformen Fronter som är utvecklad för lärande och samarbete. All personal och alla studenter på NHV har tillgång till Fronter samt bibliotekets e-resurser via ett individuellt NHV-id (användarkonto).

Information via Fronter

Kursadministrativa handlingar så som allmän studentinformation, schema, kursutvärdering samt kursmaterial finns alltid tillgängligt via Fronter.

Doktorander och MPH-studerande får fortlöpande aktuell information och material via Fronter.

Kommunikation och lärande

Fronter kan användas för diskussioner, projekt- och grupparbeten, inlämningar, handledning m.m. Moment av webbaserat lärande ingår i varierande grad i de olika kurserna och vi har varje termin ett antal distanskurser, se kursprogrammet.

Vid frågor om din kurs i Fronter, kontakta din kursadministratör.

Vid allmänna frågor om webbaserat lärande samt funktionalitet i Fronter,
kontakta: This is a mailto link


  Skriv ut sidan

Webböversikt Om cookies NHV Fredrik Bloms väg 25 Box 12133 SE-402 42 Göteborg +46(0)31 69 39 00 This is a mailto link En institution under Nordiska ministerrådet