Om NHV
Kontakt
Start > För dig som är student > Campus

Campus


1. Orienteringstavla för hela området
2. Husfruns kontor
3. Tvättstuga
4. Studentbostäder
5. Undervisningslokaler
6. Huvudbyggnad, -entré, reception, 
    administration, undervisningslokaler
7. Flaggstänger
8. Bibliotek, IT, undervisningslokaler
 
9.   Studentbostäder
10. Studentbostäder
11. Gymnastiksal
12. Restaurang Ruckman's
13. NHV:s segelbåtar
14. Cykelskjul
15. Undervisningslokal "Grönland"
16. Studentbostäder
17. Malins skafferi

Campus Nya Varvet 

NHV ligger precis vid inloppet till Göteborgs hamn, på Nya Varvets historiska marker i moderna lokaler. Med vårt campus följer således en fantastisk havsutsikt samt närhet till både gröna strövområden och kommunikationer till city. NHV:s studenter har möjlighet att under kursveckor bo i de studentbostäder som är belägna i anslutning till huvudbyggnaden, se nummer 4 och 16 på orienteringskartan ovan. Samtliga rum är enkelrum med pentry och fast internetuppkoppling. Dessutom finns tillgång till större gemensamma kök samt TV-rum. Under sommarhalvåret finns till och med en motorseglare tillgänglig för studenter med förarbevis!

Studenterna har tillgång till en datasal i huvudbyggnaden med stationära datorer och grupprum med datorer för mindre grupparbeten. Datorerna står fritt till förfogande under NHV:s öppettider.

För den som vill äta lunch vid campus ligger Malins skafferi, Nya Varvet Studios och Restaurang Ruckman's nära till hands.


  Skriv ut sidan

Webböversikt Om cookies NHV Fredrik Bloms väg 25 Box 12133 SE-402 42 Göteborg +46(0)31 69 39 00 This is a mailto link En institution under Nordiska ministerrådet